Костадин Кстадинов Предизборната кампания свършва днес. Затрупан съм от всякакви анализи

...
Костадин Кстадинов Предизборната кампания свършва днес. Затрупан съм от всякакви анализи
Коментари Харесай

Костадинов: Жалко за столицата. В неделя тя няма избор

Костадин Кстадинов

 

„ Предизборната акция свършва през днешния ден. Затрупан съм от всевъзможни разбори и прочити на случилото се до момента. Докато проучих нашите резултати, обаче, поръчах една бърза информация за нашите съперници по време на акцията - както на национално равнище, по този начин и в София.

 

Оказа се, че в София кандидатката за кмет на Българска социалистическа партия има безспорна медийна доминация, изключително изразена през последната една седмица. Тук обявявам данните единствено за един ден, вторник, само че и всички останали дни и седмици са почти по този начин.

 

Ето за какво няма по какъв начин да не задам следните два въпроса, продължава Костадинов:

1. Как се обезпечава толкоз цялостен (и доста скъп) медиен комфорт в среда, изцяло доминирана и безусловно притежавана от американските медии в
България? 

  

2. Как по този начин американските медии, които не стопират да клеветят и атакуват
„ Възраждане “ всеки ден от години насам, са толкоз ласкави или в най- неприятния случай просто безмълвни във връзка с Ваня Григорова?
Същите тези медии разгласиха 117 негативни изявления за нашия
претендент Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една негативна
обява за Ваня Григорова. Нито една!

 

Отделно от това прави фрапантно усещане меко казано безгрижното отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който претърпява извънредно мъчително всяко изборно проваляне и сега обикаля страната като кола за спешна помощ, с цел да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на собствен кмет, безусловно още на първия ден след първия тур разгласи поддръжка за кандидатката на Българска социалистическа партия. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия тур.

 

Аз имам отговорите на тези въпроси, несъмнено, само че ми е забавно да видя вашето мнение.

Иначе тъпо за столицата. В неделя тя няма избор.

И от едната, и от другата страна едно и също. Защото Терзиев е безусловно същият план като Григорова - с тази разлика, че за него беше ясно още през цялото време, че е марионетка на посолството “, написа Костадин Костадинов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР